Aanmelden nieuwe leerling

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het voor het eerst naar de basisschool. Een speciaal moment voor zowel uw kind als u als ouder/ verzorger. Wanneer u wilt weten of basisschool de Bernardus passend is bij uw kind, komt u dan gerust langs voor een afspraak. Het is bijvoorbeeld mogelijk een rondleiding en/of een kennismakingsgesprek aan te vragen. Meestal gebeurt dat rond de derde verjaardag van uw kind. U kunt voor een afspraak contact opnemen met locatieleider Marlijn Meinders. Haar contactgegevens zijn: 074-3494327 of m.meinders@konot.nl

Nadat u een schoolkeuze hebt gemaakt, kunt u het aanmeldformulier invullen. U ontvangt dat op school of u kunt het hier downloaden. Zodra de inschrijving in ons administratiesysteem is verwerkt, ontvangt u een bevestiging van de inschrijving.

Kennismakingsperiode basisschool: 'wennen'
Als uw kind 3 jaar en 10 maanden is, mag het al een paar dagen op de basisschool komen wennen. Dat mag maximaal 5 dagdelen. De data hiervoor spreekt u af met de leerkracht van groep 1. De leerkracht neemt hierover contact met u op.